Διαμονή

faros studios rooms

Πληροφορίες σχετικά με τη διαμονή σας

Ο συνδυασμός άσπρου – γαλάζιου, θέα βουνού – θάλασσας, φιλικής διάθεσης – προσωπικής φροντίδας είναι μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα Faros studios. Έξι δωμάτια χωρητικότητας 2-3 ατόμων, έτοιμα να υποδεχτούν και να φιλοξενήσουν εσάς που αναζητάτε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες κατά την περίοδο των διακοπών σας.

Κάθε δωμάτιο διαθέτοντας τον απαραίτητο εξοπλισμό προσφέρει στον επισκέπτη του, την άνεση και την λειτουργικότητα που χρειάζεται κατά τη διαμονή του σεβόμενο απόλυτα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του.

Παράλληλα η γεωγραφική του θέση τον κάνει να νιώθει προνομιούχο, αφού από τη μια χαλαρώνει αγναντεύοντας το γαλάζιο του Αιγαίου και από την άλλη τον παραδοσιακό οικισμό του νησιού.

Τα Faros studios περιμένουν να «φωτίσουν» και τις δικές σας διακοπές μιας και το όνομά τους δεν είναι τυχαίο αλλά το οφείλουν σε μέλος της οικογενειακής αυτής επιχείρησης που έχει επιτελέσει φαροφύλακας, ενώ και η εικόνα που απεικονίζει έναν φάρο μέσα στο απέραντο γαλάζιο ανήκει στη γειτονική Πολύαιγο, η οποία συμπεριλαμβάνεται στη λίστα υπηρεσίας του συγκεκριμένου φαροφύλακα.

Αποστάσεις από Faros studios

250m :: Κέντρο χωριού
880m :: Λιμάνι

Παραλίες

0,6 km :: Ρέμα
0,9 km :: Καρράς
1,8 km :: Άγιος Νικόλας
1,8 km :: Ζαχαριάς
1,8 km :: Κλήμα
5,5 km :: Πράσσα
2,9 km :: Αλυκή
3,7 km :: Μπονάτσα
4,0 km :: Καλαμίτσι
5,5 km :: Ελληνικά
5,9 km :: Μαυροσπηλιά

Σχετικά με μας

Έξι δωμάτια χωρητικότητας 2-3 ατόμων, έτοιμα να υποδεχτούν και να φιλοξενήσουν εσάς που αναζητάτε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες κατά την περίοδο των διακοπών σας.
Τα Faros studios περιμένουν να «φωτίσουν» και τις δικές σας διακοπές μιας και το όνομά τους δεν είναι τυχαίο αλλά το οφείλουν σε μέλος της οικογενειακής αυτής επιχείρησης που έχει επιτελέσει φαροφύλακας.

Περισσότερα...

espa 2014 2020

eot mhte

 

 

 

Αποδεκτές κάρτες

visa mastercard maestro jcb